Info- en inschrijvingsdag

Op onze inschrijvingsdagen worden zowel de nieuwe als bestaande leerlingen verwacht voor de bepaling van hun lesuur en de bevestiging van hun (her)inschrijving.
11/12 september 2021
10u - 12u
Kontich/Schiplaken

Zat 11 sept - Kontich

10u - 11u
Parochiecentrum Kontich
Magdalenastraat 21, 2550 Kontich

Zon 12 sept - Schiplaken

10u - 11u
Basisschool De Bosuiltjes (in de turnzaal)
Bieststraat 229, 3191 Hever-Schiplaken

Inschrijven in 3 stappen

1 Onthaal

We verwelkomen je op ons onthaal en beantwoorden jouw eerste vragen. Je krijgt een formulier mee voor het noteren van jouw gegevens en inschrijvingen.

Wanneer je op voorhand hebt ingeschreven hoef je jouw gegevens niet opnieuw in te vullen

2 Monitor en planning

Op onze inschrijvingsdag zijn onze monitoren aanwezig. Bij de monitor maak je kennis en spreek je het lesuur af. Het afgesproken lesuur wordt genoteerd op jouw inschrijvingsformulier.

Leerlingen die op voorhand inschreven via Moderato staan al op de lijst bij de monitoren, maar dienen het exacte tijdstip nog af te stemmen.

3 Betaling

Tot slot worden al jouw inschrijvingen ingevoerd in ons systeem en worden de lesgelden en kortingen opgeteld. Op de inschrijvingsdag betaal je (minstens een deel van) het lesgeld via bancontact.

Betalen kan enkel met een binnenlandse debetkaart (geen kredietkaart).

Corona maatregelen

Afbeelding mondmasker

Mondmasker verplicht

Voor personen ouder dan 12 jaar is het dragen van een mondmasker verplicht bij het betreden van de school (Schiplaken) of de parking van het parochiecentrum (Kontich).

Afbeelding mondmasker

Handen ontsmetten

Bij de in- en uitgang van de gebouwen wordt een ontsmettingszuil met alcoholgel voorzien zodat u uw handen kan ontsmetten.